Laserrens / hvad gør vi?

Miljøvenligt – effektivt – rent

Laserrens fungerer på den måde, at en højfrekvent laser pulserer en laserstråle på den overflade, der skal renses i bund. Belægningen på materialet, som kunne være rust, skidt, maling eller andet, udsættes for en kraftig opvarmning, hvorefter det forsvinder i form af en fordampning eller ved at det sublimerer og omdannes til en gasart.

Tager ikke skade eller ændrer form

Det smarte i denne forbindelse er, at det er belægningslaget, der tager imod den voldsomme varmepåvirkning – ikke den underliggende overflade, fx metal. Det betyder med andre ord, at emnet ikke tager skade eller ændrer form – heller ikke selvom det fx handler om træ.

Overfladerensning med laser kan benyttes til forskellige materialer med et utal af applikationer. Laserrenseren benytter ingen kemikalier eller skadelige forbrugsstoffer. Alt hvad vi skal bruge fra dig, er strøm, så kommer vi med en erfaren og uddannet operatør.

Sig farvel til kemikalier, væsker, slibemidler og blæsemedier:

  • Industriel laser rensning er en proces, hvor man kan fjerne uønsket materiale fra en fast overflade ved hjælp af en pulserende laserstråle.
  • Laserstrålens energi absorberes i det uønskede materiale, som opvarmes og slipper overfladen i pulveriseret form.
  • Den afrensede overflade absorberer ikke energien, og forbliver derfor uberørt og opvarmes ikke nævneværdigt.
  • Ved at ændre justeringen af laseren, både med power, bølgelængde og pulslængde, kan mængden af materiale, der fjernes af en enkelt laserpuls, styres med ekstrem præcision.
  • Laser rensning er derfor lige så velegnet til hurtig og dyb rustfjernelse, som til kun at fjerne et tyndt lag maling uden at beskadige underlaget.
  • Resultatet er en ren overflade, der ikke er blevet beskadiget af hverken kemikalier eller slibning og derfor overholder de oprindelige tolerancer.

Se vores videoer om Laserrens her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi yder et professionel veludført arbejde, med servicen i top for både erhverv – offentlig samt private

Kontakt Klaus fra KC-Laserrens.dk for et uforpligtende tilbud.